Εισήγηση για ένα σκληρό lockdown στην Αττική, τύπου Μαρτίου, θα κάνει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, αν η πορεία του κορoνοϊού παραμείνει ίδια.
Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στο Open, ξεκαθάρισε πως οι αναλύσεις που λαμβάνει από τις επιτροπές είναι τέτοιες που δείχνουν ότι η Ελλάδα μπαίνει στο τρίτο κύμα της πανδημίας του και καθίσταται έτσι αναπόφευκτο το ολικό lockdown στην Αττική.
Ο κ. Κικίλιας, παραθέτοντας τα δεδομένα των τελευταίων ημερών, δήλωσε ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν αφήνουν περιθώριο. «Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ 6/2 είχαμε 231 διασωληνώσεις, 7/2 245, 8/2 260. Δηλαδή, 15 την ημέρα παραπάνω, οι 10 εξ αυτών στην Αττική, που σημαίνει ότι μια μονάδα ΜΕΘ την καταλαμβάνουμε σε μια μέρα» σημείωσε.
Διαβάστε ακόμη
Άλσος Περιστερίου: Δωρεάν εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια
ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας σαλάτας γνωστής εταιρείας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή
Έπιασε φωτιά στην Φιλοθέη Αττικής
Δύο νέες παιδικές ταινίες κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους
Νέα εποχή για τα σχολικά κυλικεία
Δείτε ακόμη
Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Βουτιές στην Τέχνη στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ: Δωρεάν δράσεις για όλη την οικογένεια