Τομ Χανκς για κορωνοϊό: Είχα την αίσθηση ότι έσπαγαν τα κόκαλά μου

Για την εμπειρία του με τον κορωνοϊό μίλησε μέσω βιντεοκλήσης στην εκπομπή The Late Show ο Τομ Χανκς. Δεν γνωρίζει πώς μεταδόθηκε ο ιός στον ίδιο και στη σύζυγό του ενώ βρίσκονταν στο Σίδνεϊ.

Τα συμπτώματα που εμφάνισαν ο ίδιος και η γυναίκα του ήταν πολύ διαφορετικά. Όπως είπε η σύζυγός του είχε πολύ πιο υψηλό πυρετό από εκείνον και τρομερό πονοκέφαλο, ενώ είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης κάτι που ωστόσο δεν ίσχυε για τον ίδιο.
Ο Χανκς χρειάστηκε οκτώ ημέρες για να αναρρώσει και όλες αυτές τις ημέρες αισθανόταν τα κόκαλά του σαν να ήταν από χαρτί. «Κάθε φορά που προσπαθούσα να κινηθώ, ένιωθα ότι κάποια από τα κόκαλά μου έσπαγαν», είπε  περιγράφοντας την κατάστασή του.

 

Οι δυό τους νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο και ο ίδιος χρειάστηκε οκτώ ημέρες για να αναρρώσει. Τόνισε ότι το να φοράει κανείς μάσκα είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει.

Ο Χανκς και η Γουίλσον έδωσαν και πλάσμα αίματος για να βοηθήσουν στην έρευνα για εμβόλιο, ενώ ο ηθοποιός δεν χάνει ευκαιρία να τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας.

Διαβάστε ακόμη

Ματίνα Παγώνη: «Κάντε τεστ κορονοϊού πριν φύγετε για διακοπές»
Καύσωνας: Πότε ξεκινά η υποχώρηση της θερμοκρασίας
Δανός ισχυρίζεται ότι είναι ο Μπεν
Και όμως η Hello Kitty δεν είναι γάτα
Κλειστός ο Εθνικός κήπος
Μάθημα Ηθικής για όσα παιδιά δεν διδάσκονται Θρησκευτικά

Δείτε ακόμη

“Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” σε καλοκαιρινή περιοδεία
Γλυπτική και σώμα: μια σύνθεση
Καλοκαίρι για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνική Πινακοθήκη: Από την επιφάνεια στον χώρο
Μουσείο Μαρία Κάλλας: Δωρεάν καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
Meet Market: Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά
Share This Post