Το e-shop που εξαφανίστηκε εν μία νυκτί

Το e-shop «GF ELECTRONICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» εξαφανίστηκε σε μία νύχτα από το Skroutz, οι παραγγελίες που είχε δεχθεί δεν παραδόθηκαν ποτέ, το site έχει “κατέβει” από το διαδίκτυο και δεν υπάρχει κανείς να απαντήσει σε τηλέφωνα και emails.

Για την εν λόγω επιχείρηση, έχουν υποβληθεί πλήθος καταγγελιών από καταναλωτές που περίμεναν μήνες για να λάβουν την παραγγελία τους και την οποία είχαν προπληρώσει.

Η εταιρία πωλούσε κάτω του κόστους, για αυτό και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. ‘Επαιρνε τα χρήματα για προϊόντα που δεν διέθετε. Της επιβλέθηκε πρόστιμο 250.000 ευρώ από τη ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, το οποίο είναι μάλλλον απίθανο να καταβληθεί.

Σε κάθε περίπτωση η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί όταν πραγματοποιούν αγορές μέσω διαδικτύου και σε περίπτωση που εντοπίσουν αθέμιτες εμπορικές πρακτικές κατά τη συναλλαγή τους με τα ηλεκτρονικά καταστήματα, να ενημερώνουν σχετικώς την Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή στη γραμμή καταναλωτή 1520, για εξέταση ενδεχόμενης επιβολής κυρώσεων.

Διαβάστε ακόμη

SNF Nostos Run: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα
Λαγοκέφαλος: Ο χάρτης με τις περιοχές που έχει εμφανιστεί
Σταματά πριν ξεκινήσει το νέο αμφιθέατρο στο Ζάππειο
Οι “Μικροί Ιχνευτές” επιστρέφουν στην Επίδαυρο
Σιαμαία κοριτσάκια διαχωρίστηκαν μετά από επέμβαση
Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις και δράσεις για παιδιά

Δείτε ακόμη

«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Βουτιές στην Τέχνη στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Share This Post