Το e-shop που εξαφανίστηκε εν μία νυκτί

Το e-shop «GF ELECTRONICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» εξαφανίστηκε σε μία νύχτα από το Skroutz, οι παραγγελίες που είχε δεχθεί δεν παραδόθηκαν ποτέ, το site έχει “κατέβει” από το διαδίκτυο και δεν υπάρχει κανείς να απαντήσει σε τηλέφωνα και emails.

Για την εν λόγω επιχείρηση, έχουν υποβληθεί πλήθος καταγγελιών από καταναλωτές που περίμεναν μήνες για να λάβουν την παραγγελία τους και την οποία είχαν προπληρώσει.

Η εταιρία πωλούσε κάτω του κόστους, για αυτό και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. ‘Επαιρνε τα χρήματα για προϊόντα που δεν διέθετε. Της επιβλέθηκε πρόστιμο 250.000 ευρώ από τη ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, το οποίο είναι μάλλλον απίθανο να καταβληθεί.

Σε κάθε περίπτωση η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί όταν πραγματοποιούν αγορές μέσω διαδικτύου και σε περίπτωση που εντοπίσουν αθέμιτες εμπορικές πρακτικές κατά τη συναλλαγή τους με τα ηλεκτρονικά καταστήματα, να ενημερώνουν σχετικώς την Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή στη γραμμή καταναλωτή 1520, για εξέταση ενδεχόμενης επιβολής κυρώσεων.

Διαβάστε ακόμη

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: “Γύρνα σπίτι αλλιώς θα σκοτώσω την κόρη μας”
ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο καύσωνα
43χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε μπροστά στην κόρη τους
Παιδίατρος καταδικάστηκε για τον θάνατο 4χρονου
ΕΛΑΣ: Τι να προσέχουμε όταν φεύγουμε για διακοπές
Νταντάδες της γειτονιάς: Τι ισχύει με το voucher για γιαγιάδες και παππούδες

Δείτε ακόμη

Καλοκαίρι για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνική Πινακοθήκη: Από την επιφάνεια στον χώρο
Μουσείο Μαρία Κάλλας: Δωρεάν καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
Meet Market: Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά
Escape game στο Αστεροσκοπείο Αθηνών
Πρωινές καλοκαιρινές επισκέψεις στο Αστεροσκοπείο
Share This Post