
Συνελήφθησαν οι γονείς των τριών παιδιών στον Αγ. Παντελεήμονα, όπου είχαν αφήσει τα παιδιά τους να ζουν μέσα σε άθλιες συνθήκες με κατσαρίδες και ποντίκια.
Για την υπόθεση παραμέλησης των τριών παιδιών, Ελληνικής καταγωγής, είχαν γίνει δυο αναφορές στο «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με τον πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο.
«Είχαμε δεχτεί δυο τηλεφωνήματα από διαφορετικά άτομα της περιοχής που ανέφεραν τα όσα ζούσαν τα παιδιά. Εμείς φτιάξαμε μια αναφορά και την μεταβιβάσαμε τον Φεβρουάριο, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα μας είχαν γίνει γνωστά μέχρι τότε. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή εισαγγελέα αρχικά στο αστυνομικό τμήμα κι από εκεί στο νοσοκομείο», τόνισε ο κ Γιαννόπουλος.
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 10)Τα τρία παιδιά μεταξύ τριών και εννέα ετών βρέθηκαν να ζουν υπό συνθήκες «φρικτής παραμέλησης», όπως ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο twitter το Χαμόγελο του Παιδιού. «Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Οργανισμού.
Τα παιδιά φέρουν πληγές με αποτέλεσμα οι συνεργάτες του οργανισμού να τα μεταφέρουν στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστούν και τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.












