Σύλληψη 14χρονου για παιδική πορνογραφία

Στη σύλληψη ενός 14χρονου αγοριού και των γονιών του, προχώρησε η αστυνομία στην Τήνο, καθώς μετά από καταγγελία αποκαλύφθηκε πως ο ανήλικος είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας που περιλάμβανε γυμνές φωτογραφίες μιας 15χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από καταγγελία των γονιών της 15χρονης οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο του 14χρονου στο οποίο, βρέθηκαν τρεις γυμνές φωτογραφίες της 15χρονης. Μαζί με το ανήλικο αγόρι, συνελήφθησαν η 39χρονη μητέρα του και ο 57χρονος πατέρας του που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε βάρος της 39χρονης μητέρας του ανήλικου σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας, καθώς στο πλαίσιο της έρευνας στο σπίτι της οικογένειας, βρέθηκαν παράνομα όπλα και φωτοβολίδες.

Διαβάστε ακόμη

Η νέα παιδική ταινία “O Tad και το Μαγικό Λυχνάρι”
Onassis Mandra: Η viral εμπειρία παύσης και ηρεμίας στην καρδιά της Αθήνας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σ/Κ στην Αθήνα
Δήμος Κηφισιάς: Επίδομα έως 3.000€ για κάθε νέο παιδί
Η μεγάλη παρεξήγηση του Gentle Parenting
Νέα έκτακτη πληρωμή του Επιδόματος Παιδιού 2026

Δείτε ακόμη

“3-2-1 Εκτόξευση” στο Πλανητάριο
Η ΠΙΝΕΛΟΠΗ από την Παιδική σκηνή του “Από Μηχανής” θεάτρου
«Ένα ταξίδι που μας φέρνει κοντά»: Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ
Ποιος είναι ο Μάγος του Οζ;
«Όλιβερ Τουίστ» στο Θέατρο Κ. Βασιλάκου
“Τι ωραία θέα” στο Ιδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Share This Post