Σκάφος χτύπησε 13χρονη την ώρα που έκανε SUP

Ένα 13χρονο κορίτσι τραυματίστηκε στην Πάργα, όταν ένα σκάφος τη χτύπησε ενώ βρισκόταν πάνω σε SUP.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης όταν σκάφος  με χειριστή έναν 58χρονο χτύπησε το SUP στο οποίο επέβαινε η 13χρονη καθώς έπλεε στη θαλάσσια περιοχή “ΒΑΛΤΟΥ” Πάργας.

Άμεσα ο 58χρονος περισυνέλεξε και μετέφερε την 13χρονη με το σκάφος στο λιμάνι της Πάργας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη γιατρό.

Στη συνέχεια η 13χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας και μετέπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων “ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ”.

Ο 58χρονος χειριστής του σκάφους συνελήφθη για σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Β’ Λιμενικό Τμήμα Πάργας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Photo by Holly Mandarich

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Νέα ανακοίνωση για την ανάκληση της φέτας
Είναι τοξική η πικροδάφνη στα σχολεία;
Βρέφος πέθανε μετά από αντιισταμινικό που του έδωσαν για να ηρεμήσει
Βουλιαγμένη: Τι καταγγέλλει η μητέρα για την αρπαγή του ανηλίκου
“Η Έλι και η Παρέα των Φαντασμάτων” στους κινηματογράφους
Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2026: Η άνοιξη ανθίζει στο Άλσος

Δείτε ακόμη

Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
Summer camps 2026
“Το σπίτι με τα παράθυρα” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια ξεχωριστή διαδικτυακή αστρονομική εμπειρία
“Η Επανάσταση των Χρωμάτων” στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post