Ρόδος: Από γονιδιακή εγκεφαλίτιδα έχασε τη ζωή του το 5χρονο κοριτσάκι

Από γονιδιακή εγκεφαλίτιδα έχασε τη ζωή του το 5χρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν τις τελευταίες 20 ημέρες στο Νοσοκομείο «Παίδων», όπως μετέδωσε σήμερα το Mega, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου.

Το παιδί μεταφέρθηκε στην Αθήνα από την Ρόδο πριν από περίπου έναν μήνα, σε σοβαρή επιληπτική κατάσταση. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από εγκεφαλίτιδα και έκαναν μεγάλες προσπάθειες στη ΜΕΘ. Στο τέλος του μήνα μάλιστα έγινε και χειρουργείο, σε μία προσπάθεια να το σώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια έχασε πριν από μερικά χρόνια από την ίδια ασθένεια και το πρώτο κοριτσάκι της και μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς καν να έχουν προλάβει να συνέλθουν από την πρώτη τραγωδία, έχασαν και το δεύτερο. Η οικογένεια έχει ακόμη ένα αγοράκι 10 ετών.

 

Διαβάστε ακόμη

Πώς θα κινηθούν Λεωφορεία, Τραμ και Μετρό το Πάσχα
Βούλα: 12χρονο κορίτσι εντοπίστηκε μόνο του σε λεωφορείο
Καιρός: Αλλαγή του σκηνικού την Κυριακή του Πάσχα
Μαρούσι: Άνδρας μαχαίρωσε ανήλικο για να τον κλέψει
Επίθεση σκύλου στον Πειραιά: Εκτός ΜΕΘ το 2χρονο κοριτσάκι
ΕΦΕΤ: Συμβουλές στους καταναλωτές για την περίοδο του Πάσχα

Δείτε ακόμη

Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
Summer camps 2026
“Το σπίτι με τα παράθυρα” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια ξεχωριστή διαδικτυακή αστρονομική εμπειρία
“Η Επανάσταση των Χρωμάτων” στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post