Πρώτη σύλληψη για πάρτι συνωστισμού σε βίλα στη Μύκονο

Στην πρώτη σύλληψη προχώρησε, η αστυνομία, στο νησί της Μυκόνου. Συγκεκριμένα συνελήφθη ενοικιαστής βίλας, υπεύθυνος για πάρτι με πολλούς καλεσμένους και μεγάλο συνωστισμό. Ο επίσημος λόγος της σύλληψης ήταν η διατάραξη κοινής ησυχίας.

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η επίσκεψη στο νησί, του Μιχάλη Χρυσοχοίδη και η συνάντησή του με τοπικές αρχές και επαγγελματικούς φορείς.

Τα πάρτι οργανώνονται από επαγγελματίες που έχουν έρθει από την ‘Ιμπιζα και τη Νότια Γαλλία. Νοικιάζουν βίλες και στήνουν κρυφά, παράνομα και χωρίς άδεια, πάρτι σε πολυτελείς κατοικίες με σκοπό με την συμμετοχή 500 και 1.000 ατόμων. Διάσημοι djs από το εξωτερικό ανεβάζουν την διάθεση των πελατών. Οργανώνοναι 3-4 τέτοια πάρτι την εβδομάδα.

Τα καλέσματα γίνονται με τον εντοπισμό στίγματος κινητών τηλεφώνων και την αποστολή των προσκλήσεων ενδιαφέροντος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την ίδια ώρα “κράχτες” των οργανωτών διαδίδουν την φήμη σε γνωστά καταστήματα και beach bar του νησιού. Η είσοδος σε αυτά τα ιδιωτικά πάρτι κυμαίνεται από 150 έως και 1.000 ευρώ, κατά περίπτωση ανάλογα με το “σκανάρισμα” του πελάτη.

Η ΕΛ.ΑΣ. άρχισε τους ελέγχους και στα νυχτερινά μαγαζιά, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τα beach bar, αλλά και όπου παρατηρούνται φαινόμενα συνωστισμού, καθώς ο κίνδυνος για ένα νέο κύμα της πανδημίας είναι πιο ορατός από ποτέ.

Διαβάστε ακόμη

Η μικρή Ελεονώρα κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο
Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων
Πάτρα: Πέθανε η 38χρονη έγκυος που υπέστη τρεις ανακοπές
Μάτι: 104 φαναράκια για τις 104 ψυχές που χάθηκαν
Έγκυος υπέστη τρεις ανακοπές και έχασε το μωρό της
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με καταιγίδες και μπουρίνια

Δείτε ακόμη

Εργαστήριο γλυπτικής: Πλάθοντας το σώμα
“Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” σε καλοκαιρινή περιοδεία
Γλυπτική και σώμα: μια σύνθεση
Καλοκαίρι για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνική Πινακοθήκη: Από την επιφάνεια στον χώρο
Μουσείο Μαρία Κάλλας: Δωρεάν καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
Share This Post