Μουρίκι Βοιωτίας: η επόμενη υγειονομική βόμβα

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές σε χωριά της Θήβας και της Χαλκίδας (Μουρίκι, Πλατανάκια, Ύπατο και Λουτούφι στη Θήβα, καθώς και στα Λουκίσια Χαλκίδας) λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που προκάλεσε η 63χρονη γυναίκα που παραβρέθηκε σε κηδεία στο χωριό Μουρίκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκλιπών ήταν σημαντικός παράγοντας της περιοχής που είχε βοθήσει πολύ κόσμο. Για το λόγο αυτό συγκεντρώθηκαν στην κηδεία του 300 άτομα. Και χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο.

Η 63χρονη γυναίκα είναι η αδερφή του θανόντος και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο σύζυγος της, ο οποίος διεγνώσθη και αυτός θετικός, μέχρι και χθες αργά το απόγευμα κυκλοφορούσε έξω έχοντας επαφές με αρκετό κόσμο.

Πολλοί από τους ανθρώπους που παραβρέθηκαν στην κηδεία, πηγαινοέρχονται καθημερινά στις γύρω περιοχές αλλά και στη Λειβαδιά για δουλειές. Ηδη στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς είναι σε εξέλιξη ήδη δειγματοληψία επιχειρηματιών από την Αλίαρτο και τη Λιβαδειά.

Το Μουρούκι είναι σχεδόν άδειο ενώ όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην κηδεία έχουν μεταφερθέι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

https://kidshub.gr/%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%85%cf%81%ce%ae-%cf%83%cf%8d%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83/

 

Διαβάστε ακόμη

Καλογεροπούλου: “Η μαμά μου είπε ότι ο μπαμπάς δεν μας θέλει πια”
Δίωξη για βιασμό ανηλίκου και στη σύζυγο του αστυνομικού της Βουλής
Οι διατροφικές διαταραχές στην εφηβεία
Έξαρση της γρίπης: Στο στόχαστρο παιδιά και έφηβοι
Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”: Νέα πτώση ασανσέρ
“Ο Πάντινγκτον στο Περού” στους κινηματογράφους

Δείτε ακόμη

“Ο Καρυοθραύστης κι εγώ” στο Μέγαρο Μουσικής
Ο Καρυοθραύστης στην Εθνική Πινακοθήκη
ΠΗΤΕΡ ΠΑΝτα παιδί στο θέατρο Κνωσός
“Δημοκρατία Μίλα μου για σένα” στην Εθνική Πινακοθήκη
Χριστούγεννα στο Αρχαιολογικό Μουσείο
Αφήγηση Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών στο Β&Ε Γουλανδρή
Share This Post