
O Φιλοζωικός Σύλλογος «Κιβωτός Μυτιλήνης» με ανάρτησή του στο Facebook, καταγγέλλει άλλη μια περίπτωση κακοποίησης ζώων, αυτή τη φορά στην Λέσβο, όπου παιδιά καβαλάνε γαϊδουράκια στον δρόμο και τα χτυπούν για να πάνε πιο γρήγορα
Συγκεκριμένα η Κιβωτός Μυτιλήνης σε ανάρτησή της στο facebook αναφέρει χαρακτηριστικά “Γαϊδουροδρομίες” εν μέση οδώ στην Κώμη Λέσβου» και αναφέρει τα εξής:
«Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε για αυτό το ωραίο δρώμενο στην Κώμη Λέσβου. “Γαϊδουροδρομίες!”. Με γαϊδουράκια να τρέχουν στη μέση του δρόμου, με ΙΧ και μηχανάκια να κυκλοφορούν, να δέρνονται για να πάνε πιο γρήγορα από ανήλικους, υπό τις επευφημίες των ενηλίκων. Όλο το υλικό θα προωθηθεί στην Αστυνομία και την Δνση Κτηνιατρικής Λέσβου για τα περαιτέρω…».
Δείτε την ανάρτηση












