Κινείται νότια ο ΙΑΝΟΣ – πολλά τα προβλήματα από την κακοκαιρία

Ο Μεσογειακός Κυκλώνας ΙΑΝΟΣ μετά από σχεδόν 24 ώρες παραμονής στις δυτικές ακτές της χώρας, κινείται νότια και το πρωί του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου 2020 το κέντρο του εντοπίζεται νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου.

Τη νύχτα που πέρασε πολλές περιοχές της Θεσσαλίας αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα από τις καταρρακτώδεις βροχές οι οποίες οδήγησαν στην υπερχείλιση χειμάρρων, καταστροφή υποδομών, κτιρίων και γεφυρών και δυστυχώς στον θάνατο μιας γυναίκας στο Βασιλί Φαρσάλων. Δύο άτομα ακόμη αγνοούνται.

Τις πρωινές και απογευματινές ώρες του Σαββάτου 19/09 αναμένεται επιδείνωση του καιρού στην Ανατολική Πελοπόννησο με κατά περιόδους έντονες βροχοπτώσεις και πιθανόν καταιγίδες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις των μετεωρολόγων, φαίνεται πως η κακοκαιρία θα πλήξει μέχρι το μεσημέρι την Αττική αλλά δεν φαίνεται ότι θα είναι πολύ έντονη.

Εντονότερα φαινόμενα αναμένονται μετά το μεσημέρι προς το απόγευμα, κυρίως με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και μεγάλο όγκο νερού σε Κορινθία και Αργολίδα και αργότερα στις Κυκλάδες.

 

Διαβάστε ακόμη

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία
Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων
ΚΠΙΣΝ: Οι δωρεάν κινηματογραφικές προβολές ξεκινούν
Κακοποιημένα παιδιά στη Λάρισα: Τα νέα στοιχεία σοκάρουν
Η κλασική μουσική αντικαθιστά το κουδούνι σε δημοτικά
ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Δείτε ακόμη

Ο Πάνος Μουζουράκης live στον Κήπο του Μεγάρου
Doukas summer camp 2025
Κυνήγι θησαυρού στο Ίδρυμα Αικ. Λασκαρίδη
Burger project & Φίλοι: Πάρτι στον Κήπο του Μεγάρου
Ο Καραγκιόζης στον Κήπο του Μεγάρου
Lullaby Project: Μουσικές Συνθέσεις
Share This Post