Κακοκαιρία “Daniel”: Συγκλονιστικά πλάνα από τη διάσωση παιδιών με φουσκωτό στρώμα (vid)

Στο Παλαμά Καρδίτσας, ο οποίος πλήττεται από την κακοκαιρία και έχει μετατραπεί σε απέραντη λίμνη, ένα σοκαριστικό βίντεο καταγράφηκε στο οποίο δύο παιδιά κι ένας σκύλος διασώζονται μέσω ενός φουσκωτού στρώματος από έναν ενήλικα.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ, το νερό από τις πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel έχει φτάσει μέχρι τον λαιμό του ενήλικα, ενώ τα δύο παιδιά μαζί με τον σκύλο τους βρίσκονται στο πράσινο φουσκωτό τους.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος του Παλαμά, Γιώργος Σακελλαρίου δήλωσε πως το ύψος του νερού φτάνει τουλάχιστον 1,5 μέτρο, ενώ οι πολίτες είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια.

Ο Παλαμάς Καρδίτσας δεν είναι η μόνη περιοχή που έχει πλημμυρίσει. Αναφορές για πλημμυρισμένα χωριά υπάρχουν και στο δήμο Καρδίτσας και Σοφάδων.

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στην Πάρο: 4χρονο παιδάκι πνίγηκε σε πισίνα beach bar
Η σειρά γέννησης των παιδιών συνδέεται με την υγεία τους
Περσείδες: Τα πεφταστέρια του Αυγούστου επιστρέφουν
Σε πύρινο κλοιό η Δυτική Αττική
Όταν ο προϋπολογισμός «ακυρώνει» τις διακοπές
Καίγονται σπίτια στο Πόρτο Γερμενό

Δείτε ακόμη

Λυρική Σκήνη: Ο Καραγκιόζης Ριγολέττος
Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Η «μωβ» παιδική χαρά
Η “Οδύσσεια” του Ηλία Καρελλά ζωντανεύει στο Θέατρο Κάππα
Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Share This Post