Ηράκλειο: Βίασε την 13χρονη κόρη της συντρόφου του, την ώρα που η γυναίκα γεννούσε το παιδί τους

viasmos

Ανατριχίλα προκαλεί μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ένας 46χρονος άνδρας από χωριό του δήμου Ηρακλείου βίαζε την 13χρονη κόρη της συζύγου του, από τον προηγούμενό της γάμο.

Όλα έγιναν την Δευτέρα και ενώ η αλλοδαπή γυναίκα βρισκόταν στο μαιευτήριο για να γεννήσει το πέμπτο της παιδί.

Ο 46χρονος, που επέβλεπε την 13χρονη ως πατριός της, φέρεται να την βίασε, ενώ όπως αποκαλύφθηκε αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά.

Το κορίτσι δεν άντεξε τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του πατριού της και έσπασε τη σιωπή του. Απευθύνθηκε σε καθηγήτριά της, επικαλούμενη πως όσα περιέγραφε συνέβαιναν σε φίλη της. Η εκπαιδευτικός που αντιλήφθηκε ότι πιθανότητα η μαθήτριά της ήταν το κορίτσι που κακοποιείται κινητοποίησε τον μηχανισμό.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις αστυνομικές αρχές, ο 46χρονος φέρεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2020, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 11 ετών.

Οι αποτρόπαιες πράξεις του ήταν μάλιστα συχνές, αφού όπως καταγγέλθηκε φέρεται να βίαζε την ανήλικη περίπου 1 φορά την εβδομάδα.

Το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και ελήφθη βιολογικό υλικό, αλλά και από παιδοψυχίατρο.

Νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική νοσοκομείου του Ηρακλείου, ενώ ο 46χρονος πατριός συνελήφθη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα της ανήλικης, η οποία έχει 3 παιδιά από προηγούμενο γάμο και δύο παιδιά, ένα αγόρι και το νεογέννητο, με τον 46χρονο φέρεται να μην πιστεύει όσα κατήγγειλε η 13χρονη κόρη της.

Πηγή: www.creta24.gr   

Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Αναβαθμίστηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Μπλόκο στα Social Media για παιδιά: Πώς θα γίνει ο έλεγχος ηλικίας
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με βροχές και καταιγίδες
Εξωσωματική Γονιμοποίηση: Τι δείχνει νέα μελέτη για το DNA των παιδιών
Εθνική Γλυπτοθήκη: Η Eλευθερία έχει πρόσωπο
Αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων λόγω οσμής αερίου

Δείτε ακόμη

Εργαστήριο για παιδιά: Μικροί αγρότες
“Ο μικρός πρίγκιπας” από την Κάρμεν Ρουγγέρη
“Ρομπέν, η καρδιά του δάσους” στο Εθνικό θέατρο
“Ο φίλος μου ο Φρανκενστάιν” στο Μέγαρο Μουσικής
Πού πήγαν οι νότες; στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
«Τα Αόρατα Πράγματα»: Πρόγραμμα για παιδιά στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post