Ημέρες βραβευμένης γαστρονομίας

Το αθηνόραμα και η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζουν τον χώρο της εστίασης και σας προσκαλούν να γευτείτε τα βραβευμένα μενού των καλύτερων εστιατορίων της Ελλάδας στο 50% της τιμής τους.

Ένα μοναδικό δρώμενο υψηλής γαστρονομίας εκτυλίσσεται σε βραβευμένα με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας εστιατόρια, από 07/07 έως 31/07, για 4 ημέρες κάθε εβδομάδα.

Tο event θα πραγματοποιείται Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, άρα κρατήσεις θα μπορείτε να κάνετε για τα τετραήμερα 7-10/7, 14-17/7, 21-24/7 και 28-31/7. Μπορείτε να δείτε τα εστιατόρια εδώ

Όσοι τώρα χρησιμοποιήσουν για την πληρωμή των γευμάτων τους κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, μπαίνουν σε κλήρωση για τριάντα δείπνα δύο ατόμων σε βραβευμένα εστιατόρια κοντά στην περιοχή κατοικίας τους, καθώς και για δύο μεγάλα έπαθλα που αφορούν δύο γαστρονομικά τριήμερα για δύο. Πιο συγκεκριμένα, θα κληρωθούν δύο τριήμερα για δύο άτομα με διαμονή στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», ένα δείπνο στο βραβευμένο εστιατόριο «Tudor Hall» κι ένα στο βραβευμένο εστιατόριο «Botrini’s» ανά νικητή (τα τριήμερα είναι διαθέσιμα από 15/9 μέχρι 15/11, κατόπιν συνεννόησης, ενώ περιλαμβάνονται και μεταφορικά αν χρειαστεί).

Διαβάστε ακόμη

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: “Γύρνα σπίτι αλλιώς θα σκοτώσω την κόρη μας”
ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο καύσωνα
43χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε μπροστά στην κόρη τους
Παιδίατρος καταδικάστηκε για τον θάνατο 4χρονου
ΕΛΑΣ: Τι να προσέχουμε όταν φεύγουμε για διακοπές
Νταντάδες της γειτονιάς: Τι ισχύει με το voucher για γιαγιάδες και παππούδες

Δείτε ακόμη

Καλοκαίρι για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνική Πινακοθήκη: Από την επιφάνεια στον χώρο
Μουσείο Μαρία Κάλλας: Δωρεάν καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
Meet Market: Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά
Escape game στο Αστεροσκοπείο Αθηνών
Πρωινές καλοκαιρινές επισκέψεις στο Αστεροσκοπείο
Share This Post