Ημέρες βραβευμένης γαστρονομίας

Το αθηνόραμα και η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζουν τον χώρο της εστίασης και σας προσκαλούν να γευτείτε τα βραβευμένα μενού των καλύτερων εστιατορίων της Ελλάδας στο 50% της τιμής τους.

Ένα μοναδικό δρώμενο υψηλής γαστρονομίας εκτυλίσσεται σε βραβευμένα με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας εστιατόρια, από 07/07 έως 31/07, για 4 ημέρες κάθε εβδομάδα.

Tο event θα πραγματοποιείται Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, άρα κρατήσεις θα μπορείτε να κάνετε για τα τετραήμερα 7-10/7, 14-17/7, 21-24/7 και 28-31/7. Μπορείτε να δείτε τα εστιατόρια εδώ

Όσοι τώρα χρησιμοποιήσουν για την πληρωμή των γευμάτων τους κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, μπαίνουν σε κλήρωση για τριάντα δείπνα δύο ατόμων σε βραβευμένα εστιατόρια κοντά στην περιοχή κατοικίας τους, καθώς και για δύο μεγάλα έπαθλα που αφορούν δύο γαστρονομικά τριήμερα για δύο. Πιο συγκεκριμένα, θα κληρωθούν δύο τριήμερα για δύο άτομα με διαμονή στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», ένα δείπνο στο βραβευμένο εστιατόριο «Tudor Hall» κι ένα στο βραβευμένο εστιατόριο «Botrini’s» ανά νικητή (τα τριήμερα είναι διαθέσιμα από 15/9 μέχρι 15/11, κατόπιν συνεννόησης, ενώ περιλαμβάνονται και μεταφορικά αν χρειαστεί).

Διαβάστε ακόμη

Από κατάποση κι όχι κακοποίηση πέθανε το βρέφος στην Κω
«Θερίζει» ο καρκίνος σε ηλικίες κάτω των 50
Οι σημερινοί έφηβοι θα πάρουν σύνταξη στα 72,5
ΕΜΥ: Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία
Ξεκινά το πρόγραμμα “Ανοιχτά σχολικά προαύλια”

Δείτε ακόμη

Summer Camp στο Laf Lab
Βρες τα αυγά και οδήγησέ τα στο κάστρο
Η Επιστήμη των Βεγγαλικών
“Η Ωραία Κοιμωμένη” στο Μέγαρο Μουσικής
Πόσες νότες χωρούν σε ένα παραμύθι;
Διαδραστική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής
Share This Post