Η κόρη του George Floyd είναι πλέον μέτοχος της Disney

Σε μία κίνηση συμβολισμού αλλά και βαθιάς συγκίνησης, προχώρησε η Barbra Streisand. Η κόρη του George Floyd, Gianna είναι πλέον μέτοχος της Disney.

Η είδηση έγινε γνωστή από το λογαριασμό στο Instagram που φέρεται ότι διατηρεί η μικρή κι από τον οποίο θέλησε να ευχαριστήσει τη Streisand για το δώρο που της έστειλε σε πακέτο. Πέρα από το πιστοποιητικό κατοχής μετοχών, το πακέτο περιείχε και δύο άλμπουμ της Streisand, το My Name Is Barbra του 1965 και το Color Me Barbra του 1966.

Εκτός από τη Streisand, ο  λογαριασμός της Gianna ήδη διαθέτει πάνω από 46.000 ακολούθους και δέχεται καθημερινά μηνύματα αγάπης από προσωπικότητες όπως η Oprah Winfrey και η Michelle Obama. Παράλληλα, η σελίδα Go Fund Me που δημιουργήθηκε για εκείνη έχει ήδη υπερβεί το στόχο των 2 εκατ. δολαρίων.

Σίγουρα όλα αυτά δεν μπορούν να φέρουν πίσω τον πατέρα της, ούτε και να σβήσουν από τη μνήμη της, τις τελευταίες του στιγμές, όπως τις παρακολούθησε όλος ο πλανήτης. ‘Ομως μπορούν να της διασφαλίσουν ένα επίπεδο εκπαίδευσης και διαβίωσης προκειμένου να έχει ένα καλύτερο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη

Ματίνα Παγώνη: «Κάντε τεστ κορονοϊού πριν φύγετε για διακοπές»
Καύσωνας: Πότε ξεκινά η υποχώρηση της θερμοκρασίας
Δανός ισχυρίζεται ότι είναι ο Μπεν
Και όμως η Hello Kitty δεν είναι γάτα
Κλειστός ο Εθνικός κήπος
Μάθημα Ηθικής για όσα παιδιά δεν διδάσκονται Θρησκευτικά

Δείτε ακόμη

“Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” σε καλοκαιρινή περιοδεία
Γλυπτική και σώμα: μια σύνθεση
Καλοκαίρι για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνική Πινακοθήκη: Από την επιφάνεια στον χώρο
Μουσείο Μαρία Κάλλας: Δωρεάν καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
Meet Market: Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά
Share This Post