Ένας 13χρονος έσωσε την αδερφή του από απαγωγή

Χρησιμοποιώντας  τη σφεντόνα του, ένα 13χρονο αγόρι έσωσε τη μικρή του αδερφή από απόπειρα απαγωγής, την περασμένη Τετάρτη στην Αλπίνα, στην Πολιτεία Μίσιγκαν, στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 8χρονη αδελφούλα του μάζευε μανιτάρια στο πίσω μέρος του σπιτιού τους , όταν ένας άγνωστος βγήκε από τους θάμνους και την άρπαξε, ανέφερε ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Το κοριτσάκι πάλεψε και κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου απαγωγέα. Τότε, ο 13χρονος αδελφός της, που είδε την αδελφή του σε κίνδυνο, τέντωσε τη σφεντόνα του, σημάδεψε και χτύπησε στο κεφάλι και το στήθος τον άγνωστο που πήγε να απαγάγει την αδελφή του.

Ο δράστης έφυγε, αφήνοντας το κοριτσάκι. Ωστόσο ο 13χρονος αδελφός της με την περιγραφή που έκανε στους αστυνομικούς, βοήθησε και συνέλαβαν ένα ύποπτο, ο οποίος είχε τους τραυματισμούς που ταίριαζαν με αυτούς που είχαν προκληθεί από τη σφεντόνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο που ο φερόμενος ως δράστης είναι μόλις 17 ετών, θα δικαστεί ως ενήλικας, επειδή κατηγορείται για απόπειρα απαγωγής ανηλίκου.

 

Διαβάστε ακόμη

Ματίνα Παγώνη: «Κάντε τεστ κορονοϊού πριν φύγετε για διακοπές»
Καύσωνας: Πότε ξεκινά η υποχώρηση της θερμοκρασίας
Δανός ισχυρίζεται ότι είναι ο Μπεν
Και όμως η Hello Kitty δεν είναι γάτα
Κλειστός ο Εθνικός κήπος
Μάθημα Ηθικής για όσα παιδιά δεν διδάσκονται Θρησκευτικά

Δείτε ακόμη

“Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” σε καλοκαιρινή περιοδεία
Γλυπτική και σώμα: μια σύνθεση
Καλοκαίρι για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνική Πινακοθήκη: Από την επιφάνεια στον χώρο
Μουσείο Μαρία Κάλλας: Δωρεάν καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
Meet Market: Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά
Share This Post