Δολοφονία Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι

Ομόφωνα ένοχοι, σύμφωνα με την κατηγορία, κρίθηκαν από το Μικτού Ορκωτό Εφετείο οι δύο υπαίτιοι για τη δολοφονία και τον βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Το δικαστήριο με την ετυμηγορία του δεν διαφοροποιήθηκε από την πρωτόδικη απόφαση που έκρινε τον Ροδίτη 24χρονο κατηγορούμενο και τον 22χρονο συγκατηγορούμενο του, αλβανικής καταγωγής, ενόχους για την ανθρωποκτονία και τον βιασμό της φοιτήτριας.
Yπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι κατά τις απολογίες τους στη δίκη έριχναν ο ένας τις ευθύνες στον άλλον για το στυγερό έγκλημα.
Δολοφονία Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι και στο Εφετείο οι δύο κατηγορούμενοι

Με κλάματα άκουσε την απόφαση για το φρικτό έγκλημα σε βάρος της κόρης του ο Γιάννης Τοπαλουδης, ενώ η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας δεν βρισκόταν στην αίθουσα όταν ανέβηκε η Έδρα.

Tο δικαστήριο ομόφωνα δεν τους αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό (όπως άλλωστε και ο πρώτος βαθμός) κάνοντας δεκτή την σχετική εισαγγελική πρόταση.

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Νέα ανακοίνωση για την ανάκληση της φέτας
Είναι τοξική η πικροδάφνη στα σχολεία;
Βρέφος πέθανε μετά από αντιισταμινικό που του έδωσαν για να ηρεμήσει
Βουλιαγμένη: Τι καταγγέλλει η μητέρα για την αρπαγή του ανηλίκου
“Η Έλι και η Παρέα των Φαντασμάτων” στους κινηματογράφους
Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2026: Η άνοιξη ανθίζει στο Άλσος

Δείτε ακόμη

Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
Summer camps 2026
“Το σπίτι με τα παράθυρα” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια ξεχωριστή διαδικτυακή αστρονομική εμπειρία
“Η Επανάσταση των Χρωμάτων” στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post