Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το KidsHub;

Το KidsHub είναι ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός πόλης για παιδιά. Συγκεντρώνουμε για εσάς όλες τις δραστηριότητες ψυχαγωγίας για παιδιά έως 12 ετών στην Αττική. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ενημερωθείτε για το τι «τρέχει» στην πόλη μας. Η πληροφόρηση αυτή είναι εντελώς δωρεάν στο σύνολο της προς όλους και για πάντα.

Παράλληλα προσφέρουμε κάθε μήνα στα Gold KidsHub μέλη μας, μοναδικές προσφορές και προνόμια, όπως εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, δωρεάν εισιτήρια και προσκλήσεις προκειμένου να εξοικονομείτε χρήματα από τις ανάγκες των παιδιών σας.

Τι είδους δραστηριότητες μπορώ να βρω στο KidsHub;

Στο KidsHub μπορείτε να βρείτε τα πάντα.  Bιωματικά εργαστήρια, τοίχοι αναρρίχησης, παραστάσεις, escape rooms, μαθήματα ιππασίας, παιδότοποι, μαθήματα ρομποτικής,  βιβλιοθήκες, water sports, bowling είναι μόνο κάποιες από τις δραστηριότητες που μπορείτε να βρείτε σε εμάς. Με τον μηχανισμό αναζήτησης που δημιουργήσαμε για εσάς, μπορείτε να διαλέξετε μία ή όσες κατηγορίες δραστηριοτήτων θέλετε, την ημερομηνία και την περιοχή που σας ενδιαφέρει και να πάρετε όλη την πληροφόρηση που επιθυμείτε.

Πώς μπορώ να γραφτώ μέλος στο KidsHub;

Μπορείτε να γραφτείτε με 2 τρόπους:

  1. Σαν Blue KidsHub μέλος έχετε ελεύθερη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο. Επίσης σας στέλνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα ένα newsletter με τα πιο τελευταία νέα της πόλης, αναφορικά με την ψυχαγωγία των παιδιών σας. Όλα αυτά εντελώς δωρεάν και για πάντα.
  2. Σαν Gold KidsHub μέλος, έχετε όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα και επιπλέον εμπορικά προνόμια όπως : εκπτώσεις, δωρεάν προσκλήσεις, κουπόνια…Κάθε μήνα μπορείτε να επωφελείσθε από τουλάχιστον ένα σημαντικό εμπορικό προνόμιο.  Επίσης, μπορείτε στο προφίλ σας να συγκεντρώνετε όλες τις μελλοντικές αγαπημένες σας δραστηριότητες για να είστε σίγουροι ότι δεν θα τις ξεχάσετε. Στην περίπτωση αυτή, υπάρχει συνδρομή 4 ευρώ + ΦΠΑ, τον μήνα.

Πώς πληρώνω την συνδρομή μου;

Η εγγραφή σας σαν Gold KidsHub μέλος και η πληρωμή της συνδρομής σας, γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας. Οι συνδρομές είναι μηνιαίες και ανανεώνονται αυτόματα κάθε μήνα χωρίς εσείς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

Έχουμε εξασφαλίσει για εσάς 2 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής για να διαλέξετε αυτόν που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας. Ο πρώτος τρόπος είναι το Braintree payments που είναι θυγατρική της PayPal και αποτελεί γρήγορη και ασφαλή λύση διεθνώς για πληρωμές μέσω Internet. Ο δεύτερος τρόπος είναι η Πύλη πληρωμών της Eurobank, όπου μεταφέρεστε αυτόματα στο περιβάλλον της τράπεζας.

Μπορώ να ακυρώσω την συνδρομή μου;

Βεβαίως και με τον πιο εύκολο τρόπο. Ανά πάσα στιγμή το επιθυμείτε, μέχρι 3 ημέρες πριν την αυτόματη μηνιαία ανανέωση, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας από το Προφίλ / Η εγγραφή μου/Διαχείριση/Διαγραφή. Σε περίπτωση ακύρωσης της συνδρομής σας, σταματάτε να έχετε πρόσβαση στα εμπορικά προνόμια καθώς και σε όλες τις παροχές του KidsHub προς τα Gold μέλη του.