Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το KidsHub;

Το KidsHub είναι ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός πολιτισμού για παιδιά. Συγκεντρώνουμε για εσάς όλες τις δραστηριότητες ψυχαγωγίας για παιδιά έως 12 ετών στην Αθήνα. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ενημερωθείτε για το τι «τρέχει» στην πόλη μας.

Τι είδους δραστηριότητες μπορώ να βρω στο KidsHub;

Στο KidsHub μπορείτε να βρείτε τα πάντα.  Bιωματικά εργαστήρια, τοίχοι αναρρίχησης, παραστάσεις, escape rooms, μαθήματα ιππασίας, παιδότοποι, μαθήματα ρομποτικής,  βιβλιοθήκες, water sports, bowling είναι μόνο κάποιες από τις δραστηριότητες που μπορείτε να βρείτε σε εμάς. Με τον μηχανισμό αναζήτησης που δημιουργήσαμε για εσάς, μπορείτε να διαλέξετε μία ή όσες κατηγορίες δραστηριοτήτων θέλετε, την ημερομηνία και την περιοχή που σας ενδιαφέρει και να πάρετε όλη την πληροφόρηση που επιθυμείτε.

Πώς μπορώ να γραφτώ μέλος στο KidsHub;

Μπορείτε να γραφτείτε με 2 τρόπους:

  1. Σαν Blue KidsHub μέλος έχετε ελεύθερη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο. Επίσης σας στέλνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα ένα newsletter με τα πιο τελευταία νέα της πόλης, αναφορικά με την ψυχαγωγία των παιδιών σας. Όλα αυτά εντελώς δωρεάν και για πάντα.
  2. Σαν Gold KidsHub μέλος, έχετε όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα και επιπλέον εμπορικά προνόμια όπως : εκπτώσεις, δωρεάν προσκλήσεις, κουπόνια…Κάθε μήνα μπορείτε να επωφελείσθε από τουλάχιστον ένα σημαντικό εμπορικό προνόμιο.  Επίσης, μπορείτε στο προφίλ σας να συγκεντρώνετε όλες τις μελλοντικές αγαπημένες σας δραστηριότητες για να είστε σίγουροι ότι δεν θα τις ξεχάσετε. Στην περίπτωση αυτή, υπάρχει συνδρομή 4 ευρώ + ΦΠΑ, τον μήνα.

Πώς πληρώνω την συνδρομή μου;

Η εγγραφή σας σαν Gold KidsHub μέλος,  γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας. Οι συνδρομές είναι μηνιαίες και ανανεώνονται αυτόματα κάθε μήνα χωρίς εσείς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Η διαδικασία χρέωσης είναι απόλυτα διασφαλισμένη μέσω Braintree payments που είναι υπηρεσία PayPal που αποτελεί την πιο γρήγορη και ασφαλή λύση για πληρωμές μέσω Internet. Σύντομα θα υπάρχει και δυνατότητα χρέωσης μέσω μεγάλης Ελληνικής τράπεζας.

Μπορώ να ακυρώσω την συνδρομή μου;

Βεβαίως και με τον πιο εύκολο τρόπο. Ανά πάσα στιγμή το επιθυμείτε, μέχρι 3 ημέρες πριν την αυτόματη μηνιαία ανανέωση, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας από το Προφίλ / Τα Προνόμια μου/Διαχείριση. Σε περίπτωση ακύρωσης της συνδρομής σας, σταματάτε να έχετε πρόσβαση στα εμπορικά προνόμια καθώς και σε όλες τις παροχές του KidsHub προς τα Gold μέλη του.

Τι είναι οι αποδράσεις;

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, οργανώνουμε για όλα μας τα μέλη μικρές ή μεγάλες βόλτες, περιηγήσεις, δρώμενα, εργαστήρια, εκδηλώσεις…Θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα για να μπορείτε να συμμετέχετε στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει.