Ζευγάρι άφησε το μωρό του στο γκισέ του αεροδρομίου για να προλάβει την πτήση

Ζευγάρι εγκατέλειψε το μωρό του στο γκισέ της αεροπορικής εταιρείας στο Τελ Αβίβ, καθώς δεν είχε βγάλει εισιτήριο για αυτό και δεν ήθελε να χάσει την πτήση.

Το ζευγάρι, το οποίο δεν έχει κατονομαστεί, επρόκειτο να ταξιδέψει την Τρίτη με πτήση της Ryanair από το διεθνές αεροδρόμιο Ben Gurion προς τις Βρυξέλλες μαζί με το βρέφος.

Την ώρα του check-in, όμως φάνηκε ότι το μωρό δεν είχε εισιτήριο. Το ζευγάρι, προκειμένου να προλάβει την πτήση, κατευθύνθηκε στο χώρο επιβίβασης, αφήνοντας το παιδί τους πίσω στο γκισέ της αεροπορικής εταιρείας.

Η ισραηλινή αρχή αεροδρομίου επιβεβαίωσε το επεισόδιο στο CNNi αναφέροντας σε δήλωση:

«Ένα ζευγάρι και ένα βρέφος με βελγικά διαβατήρια έφτασαν στον τερματικό σταθμό 1 χωρίς να έχει εισιτήριο για το μωρό. Το ζευγάρι έφτασε καθυστερημένο, αφού έκλεισε το check-in για την πτήση. Το ζευγάρι άφησε το βρεφικό κάθισμα με το μωρό και έτρεξε προς τους ελέγχους ασφαλείας στον Τερματικό Σταθμό 1 σε μια προσπάθεια να φτάσει στην πύλη επιβίβασης για την πτήση».

 

 

Διαβάστε ακόμη

Η κατάσταση της 13χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι σχολείου
13χρονη μαθήτρια έπεσε από μπαλκόνι σχολείου
Αλλάζει απότομα ο καιρός για 48 ώρες
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις
ΕΦΕΤ: Νέα ανακοίνωση για την ανάκληση της φέτας
Είναι τοξική η πικροδάφνη στα σχολεία;

Δείτε ακόμη

Doukas Summer Camp 2026
Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
“Το σπίτι με τα παράθυρα” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια ξεχωριστή διαδικτυακή αστρονομική εμπειρία
“Η Επανάσταση των Χρωμάτων” στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post