Οικονομικό επίδομα σε τρίτεκνες και πολύτεκνες μητέρες

paixnidia

Αύριο, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, θα καταβληθεί το οικονομικό επίδομα σε τρίτεκνες και πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες.

Το επίδομα θα καταβληθεί σε μητέρες συνταξιούχους ή ασφαλισμένες του e-ΕΦΚΑ (ΟΓΑ), οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παροχής Οικονομικών Βοηθημάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας που χειρίζεται ο ΟΠΕΚΑ και πληρούσαν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, σύμφωνα με το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Το χρηματικό ποσό είναι ύψους 700 ευρώ για τις τρίτεκνες και 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες μητέρες και πιστώνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς που οι δικαιούχοι έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους.

STEM Education STEM και Εκπαιδευτική Ρομποτική

Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί φέτος ανέρχεται σε 2.018.900 ευρώ και αφορά 2.651 αγρότισσες μητέρες εκ των οποίων 544 πολύτεκνες και 2.107 τρίτεκνες αγρότισσες.

Διαβάστε ακόμη

Πώς επηρεάζει ένα διαζύγιο την ανάπτυξη των παιδιών
Ιδιωτικό σχολείο της Αττικής απέκλεισε 5χρονο μαθητή με διαβήτη
Δύο παιδικές ταινίες στις μεγάλες οθόνες
Ποδηλατοβόλτες χωρίς εμπόδια
Κορονοϊός: Διπλασιάζεται ο κίνδυνος Long COVID στα παιδιά
ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Καιρού για καταιγίδες και χαλάζι

Δείτε ακόμη

Galtuk – Η Χώρα των Ονείρων στο Θέατρο Παλλάς
“Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες” στο Θέατρο Χορν
Μουσικοχορευτική παράσταση στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
“Μικρές εφευρέσεις”: Εργαστήριο για παιδιά στο Β&Ε Γουλανδρή
“Η Τοσοδούλα” από το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας Οδησσού στο Μέγαρο
“Ο Κουρέας της Σεβίλλης” στο Θέατρο Πορεία
Share This Post