Η Χριστίνα Κοντοβά εξηγεί γιατί δεν έγινε η βάφτιση της Ada


 • H Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης είχαν σχεδιάσει και ετοιμάσει τα πάντα για την βάφτιση της Ada χθες στο πανέμορφο Νυμφαίο. Το πάρτυ έγινε ωστόσο η το μυστήριο της βάφτισης αναβλήθηκε αφού η νονά Σίσσυ Χρηστίδου, νοσεί από κορονοϊό.

  ‘Οπως έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά:

  «Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη…η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει.

  Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους 🙏🏻 @sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις» ξεκαθάρισε μέσω του Instagram η Χριστίνα Κοντοβά.

   

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Christina Kontova (@ckontova)

  Νωρίτερα και η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε μέσω Instagram στους followers που τη ρωτούσαν για την απουσία της από το πάρτι που έγινε.

  «Να σας πω και για την που με ρωτάτε, η βάφτιση ήταν όντως προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα γιατί το Σαββατοκύριακο έχω την εκπομπή και δεν θα μπορούσα να την βαφτίσω, αλλά όπως καταλαβαίνετε η βάφτιση δεν έγινε γιατί η νονά είναι σε αυτή την κατάσταση εδώ. Παρόλα αυτά, επειδή ο κόσμος είχε ανέβει ήδη στο Νυμφαίο, έγινε ένα πάρτι που γιορτάζει την ύπαρξή της, από το οποίο λείπω και είμαι πάρα πολύ έξαλλη, αλλά δεν έγινε βάφτιση, η βάφτιση θα γίνει όταν βγούμε από αυτή την συνθήκη. Σύντομα ελπίζω», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

    • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub