Χαρίστε την περσινή σας τσάντα σε κάποιο παιδί που την έχει πραγματικά ανάγκη


Ο σύλλογος Θεόφιλος που έχει σαν σκοπό την ηθική και υλική ενίσχυση της τρίτεκνης & πολύτεκνης οικογένειας, μέσω της έμπρακτης προσφοράς όλων μας και η εξάλειψη κάθε είδους κοινωνικού αποκλεισμού, οργανώνει φέτος την δράση Bag Buddies. H ιδέα πολύ απλή κι όμως τόσο πολύτιμη για 243 παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ούτε τα απαραίτητα για τη φοίτηση τους στα σχολεία.

Το μήνυμα είναι άμεσο: “Τα σχολεία έκλεισαν! Αδειάζουμε το δωμάτιο μας από τσάντες και τετράδια γιατί ήρθε το καλοκαίρι!!! Μην παραπετάς τη τσάντα και τη γραφική ύλη που δε θέλεις πια, μπορεί να φανεί χρήσιμη σε κάποιον συνομήλικό σου! Στο Θεόφιλο μαθαίνουμε και ενισχύουμε την αλληλεγγύη από νεαρή ηλικία! Αν τα σχολικά σου είδη είναι σε καλή κατάσταση και δεν τα θέλεις πια βρες τον bag buddy σου και δώρισε τα!

Νιώσε κι εσύ τη χαρά της προσφοράς και το αίσθημα του χαρίζω σε κάποιον που έχει ανάγκη! Φέρε μας τη τσάντα σου, με ότι θέλεις μέσα μαζί με μια ευχή για τη νέα σχολική χρονιά στο φίλο που θα τη λάβει και κέρδισε ένα λογοτεχνικό βιβλίο που θα σου κρατά συντροφιά τους καλοκαιρινούς μήνες! ​”

Στο Θεόφιλο δέχονται χρήματα για αγορά νέων σχολικών ειδών, stock σε περσινά σχέδια, καινούρια είδη, αλλά και είδη μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση για να τα προσφέρουν το Σεπτέμβριο. Συγκεντρώνουν: Τσάντες, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, διορθωτικά, γεωμετρικά όργανα, τετράδια, κασετίνες, ντοσιέ, σχολικά βοηθήματα, είδη χειροτεχνίας.

Για 243 παιδιά ηλικίας 6 έως 17!!

Mom.me

Μοιραστείτε το

2 Comments Leave a comment

 1. Τζέλλου Χριστίνα 11/08/2019 Subscriber

  Καλησπέρα πείτε μου σας παρακαλώ τη διαδικασία ήτηλ επικοινωνίας.

  • John 12/08/2019 Administrator

   Σας ευχαριστούμε για την ερώτηση και τη συμμετοχή σας.

   Στο άρθρο και συγκεκριμένα στην επωνυμία του φιλανθρωπικού και μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Θεόφιλος” υπάρχει ενεργό link που παραπέμπει στο section της δράσης στη σελίδα του οργανισμού. To home page της ιστοσελίδας http://www.theophilos.gr
   Ταχυδρομική Διεύθυνση:
   Π. Γιαλούρου 9, Άνω Κυψέλη, 113 63, Αθήνα

   Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
   210-8819397, 210-8828036, 6955353673

   Ώρες Λειτουργίας:
   Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00 -15:00

   E-mail:
   info@theophilos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!