Τι θα γινόταν αν ζητούσαμε από τα παιδιά να φανταστούν μία δική τους πόλη; Πώς θα ήταν οι οικογένειες, τα αγαπημένα τους ζώα, τα λουλούδια, τα δέντρα, τα σπίτια, οι παιδικές χαρές, οι γειτονιές αλλά και ο ήλιος και το φεγγάρι;

Και πώς θα ήταν άραγε η ζωή σε αυτή την πόλη;

Προσκαλούμε τα παιδιά όλων των ηλικιών να συμμετέχουν σε μία συλλογική δράση έκφρασης της δημιουργικότητας τους. Εδώ δεν υπάρχει σωστό και λάθος, ούτε και μεγάλος νικητής. Μόνη προϋπόθεση συμμετοχής είναι να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους μέσα στο σπίτι.

Κάθε ημέρα το πρωί, θα σας δίνουμε το θέμα της ημέρας που θα αφορά κάποιο στοιχείο της πόλης. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φωτογραφίσετε με το κινητό σας τη ζωγραφιά του παιδιού σας και να την «ανεβάσετε» στο site μας. Αν έχετε περισσότερα παιδιά, θα κάνετε τη διαδικασία αυτή για το κάθε παιδί ξεχωριστά.
Η ζωγραφιά πρέπει να είναι σε μία λευκή σελίδα Α4 και να γράφει το μικρό όνομα του παιδιού και την ηλικία του.

Εμείς θα δημοσιεύουμε όλες τις ζωγραφιές, αρκεί να φαίνονται καλά στη φωτογραφία που θα μας στείλετε, στο www.kidshub.gr και συγκεκριμένα στη σελίδα «Μαγική πόλη» που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό τον σκοπό όπως και στα social media μας. Στόχος μας να δώσουμε βήμα στα παιδιά και να δούμε τον πόλη μέσα από τα δικά τους μάτια. Κι όλοι μαζί, να μοιραστούμε τις δημιουργίες των παιδιών μας.

Στο τέλος αυτής της συλλογικής δράσης και μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν θα οργανώσουμε μία εκδήλωση γεμάτη παιδικές δράσεις έξω πια από τα σπίτια μας, όπου θα μοιραστούμε όλα τα έργα των παιδιών, θα γνωριστούμε από κοντά και θα γιορτάσουμε το τέλος αυτής της δύσκολης περιόδου.

Tέλος, προκειμένου να βοηθήσουμε τις οικογένειες που δοκιμάζονται και οικονομικά και εν όψει του Πάσχα, όσοι συμμετέχουν στη δράση θα δικαιούνται έκπτωση για αγορά παιδικών παπουτσιών από το https://papino.gr. Συγκεκριμένα η έκπτωση είναι 10% για αγορές έως 50 ευρώ και 15% για αγορές άνω των 50 ευρώ. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 30€. Θα λαμβάνετε από εμάς έναν μοναδικό κωδικό με email, τον οποίο και θα αναφέρετε σε ειδικό πεδίο όταν θα κάνετε την παραγγελία σας από το https://papino.gr.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!