Νοσοκομείο αντικαθιστά τις ρόμπες χειρουργείου με... ποδοσφαιρικές φανέλες!

Σε μια άκρως πρωτότυπη κίνηση προχώρησε ο Οργανισμός RevistaPanenaka, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων της Ισπανίας, η οποία αναμένεται να γεμίσει με πολύ χαρά κάθε παιδί που ετοιμάζεται να ξαπλώσει στο κρεβάτι του χειρουργείου και όχι μόνο. Οι δύο φορείς δημιούργησαν μια νέα καμπάνια, στην οποία ποδοσφαιρικές φανέλες μετατρέπονται σε νοσοκομειακές ρόμπες, για όλα εκείνα τα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Έτσι, στο συγκεκριμένο νοσοκομείο δίνονται στα παιδιά που νοσηλεύονται ρόμπες φτιαγμένες από τις φανέλες των αγαπημένων τους ομάδων, οι οποίες πάνω αναγράφουν τα ονόματα των λατρεμένων τους παικτών!

«Κάθε μέρα στα Νοσοκομεία Παίδων, πολλά αγόρια και κορίτσια «παίζουν» το πιο δύσκολο παιχνίδι… Γι’ αυτό και ετοιμάσαμε ρόμπες από τις φανέλες των ομάδων τους, για να παίρνουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Κάποιες φορές, όταν φοράς την φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας, συμβαίνει κάτι μαγικό και νιώθεις λίγο πιο γενναίος…» αναφέρει ο οργανισμός .

Σημειώνεται ότι με αυτόν τον τρόπο, το νοσοκομείο αποσκοπεί στο να στηρίξει με τον τρόπο του τα παιδιά που περνούν δύσκολες ώρες μέσα στους θαλάμους, ώστε να παραμένουν δυνατά και με καλή ψυχολογία, ενώ με δράσεις σαν αυτή, τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους αποκτούν γρηγορότερα ένα μεγάλο χαμόγελο και λίγο καλύτερη διάθεση!

Χρυσοστόμου Μαρκέλλα

Γράψτε το σχόλιο σας