Μία νύχτα στο Λούβρο...μόνοι σας!

Η Airbnb συνεργάζεται με το Μουσείο του Λούβρου για να γιορτάσει τα 30 χρόνια της εμβληματικής Πυραμίδας του και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το μουσείο όπως δεν το έχετε δει ξανά!

Μέσω ενός παγκόσμιου διαγωνισμού που οργανώνει η Airbnb και το Μουσείο του Λούβρου, προσφέρεται στον νικητή η ευκαιρία να κοιμηθεί κάτω από την Πυραμίδα, για μία και μόνο νύχτα. Αλλά η μαγεία δεν σταματά εκεί. Ο νικητής θα απολαύσει ένα απεριτίφ με τη Μόνα Λίζα καθώς θα χαλαρώνει στο πολυτελές σαλόνι της, που βρίσκεται στην καρδιά του Λούβρου. Θα κάτσει για δείπνο με την Αφροδίτη της Μήλου με τον προσωπικό σεφ να του ετοιμάζει ένα πολύχρωμο μενού εμπνευσμένο από την αγάπη και την ομορφιά, προς τιμήν αυτής της θεάς. Καθώς πέφτει το βράδυ, θα χαλαρώσει στα πολυτελή διαμερίσματα του Ναπολέοντα του Τρίτου κατά τη διάρκεια μιας μικρής ακουστικής συναυλίας!

Και φυσικά θα υπάρχει  ξεναγός VIP που θα συνοδεύσει τον νικητή σε μια ατομική ξενάγηση στο μουσείο εκτός ωραρίου λειτουργίας. Μέχρι τώρα μόνο πρόεδροι και διασημότητες είχαν αυτή την αποκλειστική ευκαιρία.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, μπορείτε εδώ. Μπορεί οι πιθανότητες να κερδίσετε σε παγκόσμιο επίπεδο να μην είναι πολύ μεγάλες, αλλά τουλάχιστον αξίζει να το ονειρευτείτε!

Μοιραστείτε το

3 Comments Leave a comment

  1. Kiriaki Athanasopoulou 11/04/2019 Subscriber

    What a great opportunity!

  2. Kiriaki Athanasopoulou 11/04/2019 Subscriber

    What a great opportunity! A magnificant present!

  3. Λαμπρινή Παπαδακη 12/04/2019 Subscriber

    Super ιδέα!!

Γράψτε το σχόλιο σας

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!