Κυνήγι παραμυθιών στον Εθνικό κήπο

Ολοι ξέρετε ότι στην καρδιά της Αθήνας, βρίσκεται ένα από τα ομορφότερα μέρη της πόλης: ο Εθνικός Κήπος. Μια όαση λουλουδιών, δέντρων και φυτών, γεμάτη με αρχαία ερείπια, πάπιες, χελώνες, ψάρια, παιδική χαρά αλλά και παιδική βιβλιοθήκη. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε μία διαδραστική παιδική παράσταση μόνο… εσείς και η παρέα σας.

Ο μύθος λοιπόν, μία από τις παλαιότερες μορφές αφήγησης είναι μια σύντομη ιστορία με σκοπό να διδάξει μια γενική αλήθεια. Με ήρωες και αντι-ήρωες: σοφές χελώνες και αλεπούδες, φαντασμένοι λαγοί και ανόητοι γρύλοι. Ο καθένας τους αποκαλύπτει μια ξεχωριστή όψη της ανθρώπινης φύσης μας και όλοι εμπλέκονται στον μαγικό κόσμο του Αισώπου, αυτού του μοναδικού ανθρώπου που μας επέτρεψε να εκφράσουμε τον εαυτό μας μέσα από τις ιστορίες του, ανεξάρτητα από την ηλικία μας.

Επαγγελματίες ηθοποιοί με εμπειρία στην παιδική εκπαίδευση και ψυχαγωγία θα σας συνοδεύσουν σε ένα μονοπάτι μέσα από τον Εθνικό Κήπο, δίνοντας σάρκα και οστά στους ήρωες των μύθων του Αισώπου και φέρνοντας τα αρχαία παραμύθια στη ζωή. Θα σας διηγηθούν πολλούς δημοφιλείς και κάποιους λιγότερο γνωστούς μύθους, καθοδηγώντας σας σε αυτήν την εκπληκτική αναζήτηση.

Αλλά και ένα πραγματικό κυνήγι θησαυρού έχει σχεδιαστεί στο πάρκο για εσάς και την οικογένειά σας, με έπαθλο ένα πλούσιο πικ-νικ. Στο τέλος κάθε παιχνιδιού κερδίζετε ένα κομμάτι του δικού σας θησαυρού με σκοπό στο τέλος της διαδρομής να απολαύσετε το πικνίκ σας σε μια όμορφη τοποθεσία μέσα στον κήπο! Κάθε ένα από τα παιχνίδια είναι εμπνευσμένο από έναν από τους μύθους, επιτρέποντας στα παιδιά να ανακαλύψουν και να εφαρμόσουν τη σοφία κάθε ιστορίας. Ή ίσως και όχι, μιας και μερικές φορές είναι καθαρή διασκέδαση και γέλιο για όλη την οικογένεια!

Η δράση διαρκεί 2,5 ώρες από Παρ-Σαβ-Κυρ στις 09:30 π.μ. και 12:30 μ.μ. Ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 4 και ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είνα 10. Απευθύνεται σε παιδιά 5-12 ετών, κάτω από επίβλεψη των γονέων και υπάρχει η δυνατότητα η παράσταση να πραγματοποιηθεί και στα Αγγλικά. Το κόστος είναι 30€ για τα παιδιά και 15€ για τους ενήλικες. Ολα τα Gold KidsHub μέλη μας, έχουν έκπτωση 20% με την αναφορά του κωδικού από τα προνόμια τους.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 6946808832, να στείλετε email στο pascal@truevoyagers.com ή να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος στο https://truevoyagers.com/periigiseis/kynigi-paramythiwn

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!