Εθισμένος στο sex δηλώνει ο κατηγορούμενος πυροσβέστης για παιδική πορνογραφία


 • Εθισμένος στο sex δήλωσε ο πυροσβέστης που κατηγορείται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας στη Σκιάθο.

  Σύμφωνα με το gegonota.news, φέρεται να κατέθεσε στην απολογία του πως συμμετέχει σε διαδικτυακά forum ενηλίκων, όπου υποδύεται ρόλους. Ανάμεσα στους ρόλους που έχει υποδυθεί στα forum του sex, είναι και αυτός του ανήλικου, όπως φέρεται να δήλωσε στην κατάθεσή του.

  Τις ίδιες πληροφορίες μεταφέρει και το magnesianews. Σύμφωνα με αυτές, ο 39χρονος, που είναι αξιωματικός και υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Σκιάθου, παραδέχτηκε ότι έχει εξάρτηση από το ιντερνετικό σεξ και μάλιστα φέρεται να συμμετείχε σε σελίδα ενηλίκων, όπου κάποιος καλείται να παίξει διάφορους ρόλους.

  Ο ίδιος παραδέχτηκε, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ότι έπαιξε διάφορους ρόλους στο παρελθόν (μεταξύ των οποίων και του ανήλικου…) και φέρεται να ζήτησε από τους δικαστικούς λειτουργούς να τον βοηθήσουν για να απεξαρτηθεί από το πάθος του.

  Ο 39χρονος υποπυραγός του Πυροσβεστικού Σώματος του αεροδρομίου Σκιάθου προφυλακίστηκε χθες, με τη δικηγόρο του να δηλώνει πως η απόφαση καθοδηγήθηκε από την κοινή γνώμη και όχι από το νόμο.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποπυραγός, στο κινητό του οποίου βρέθηκαν φωτογραφίες της 10χρονης κόρης της συντρόφου του, η οποία τον κατήγγειλε, «έτρεμε» την προφυλάκιση γιατί δεν ήθελε να στενοχωρήσει τους γονείς του και ειδικά τη μητέρα του.

   

  Στην κατάθεσή του έδειξε πως η μητέρα του ήταν χειριστική μαζί του και μέσα από έναν ασυνάρτητο λόγο ανέφερε πως εκείνη ήθελε να κάνει δύο κορίτσια ξανθά με γαλανά μάτια. Εκείνος όμως δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει και γι’ αυτό κατέβαζε φωτογραφίες από το instagram με ξανθά κοριτσάκια.

  Με την 32χρονη από τη Σκιάθο, ο υποπυραγός από τον Βόλο έχει ολιγόμηνη σχέση και ζούσε μαζί με τα παιδιά της στο σπίτι της στο νησί. Τα ξημερώματα της Κυριακής επέστρεψε στο σπίτι που διαμένουν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της και ειδικότερα δύο φωτογραφίες όπου το παιδί κοιμάται με καλοκαιρινές πιζάμες. Η μια φωτογραφία είχε εστιάσει στο ποπουδάκι του παιδιού. Βρέθηκαν και αποθηκευμένες φωτογραφίες από το instagram όπου δύο κοριτσάκια αγκαλιάζονται αλλά είναι ντυμένα, αλλά και φωτογραφίες από νέες γυναίκες.

  Η 32χρονη φωτογράφισε από το δικό της κινητό τις φωτογραφίες της 10χρονης που βρίσκονταν στο κινητό του συντρόφου της και ζήτησε εξηγήσεις. Πριν όμως συμβεί αυτό διέγραψε τις φωτογραφίες του παιδιού από το κινητό του. Η ίδια ανέφερε και στην αστυνομία πως η 10χρονη πριν λίγες ημέρες της είχε πει πως ότι ο υποπυραγός , την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι και κοιμήθηκαν μαζί.

  O πυροσβέστης για να δικαιολογήσει τις φωτογραφίες της 10χρονης, φέρεται να δήλωσε πως επειδή η σύντροφός του ασχολείται με τον αισθητικό τομέα, υποδέχεται στο σπίτι άντρες για αποτρίχωση, οπότε φωτογράφισε τη 10χρονη για να της δείξει πως δεν είναι σωστό ένα παιδί να κυκλοφορεί με σορτσάκια ανάμεσα σε άντρες…

  Οι συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής, Σάκης Κοκκίνης και Γιάννης Μηλίνης, ζήτησαν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 39χρονου με εισαγγελική εντολή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις, καθώς είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως είχε έφεση σε διαζευγμένες γυναίκες με παιδιά, για να καλύπτει το κενό, καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει. • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub