Απόπειρα βιασμού 5χρονης στο Κορωπί


 • Τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο Κορωπί, όταν άνδρας που εργαζόταν σε ιδιωτικό χώρο σταβλισμού ζώων προσπάθησε να βιάσει 5χρονο κοριτσάκι, περιγράφει ο ιδιοκτήτης στο newsit.gr.

  O ιδιοκτήτης του ιδιωτικού χώρου σταβλισμού ζώων στο Κορωπί, δηλώνει συγκλονισμένος για το περιστατικό και περιγράφει τις στιγμές πριν από τη σύλληψη του αλλοδαπού.

  «Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος με όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο. Είμαι πατέρας και παππούς και αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία των γονέων του ανήλικου κοριτσιού. Συμπαρίσταμαι στην οικογένεια του θύματος», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού χώρου σταβλισμού ζώων στο Κορωπί.

  Και προσθέτει: «Αμέσως μόλις υπέπεσε στην αντίληψη μου η καταγγελία της μητέρας, κινητοποιήθηκα άμεσα. Ακινητοποίησα ο ίδιος τον φερόμενο ως δράστη (ο οποίος εντωμεταξύ επεχείρησε να διαφύγει) και τον παρέδωσα στις αστυνομικές αρχές. Έκτοτε συνεργάζομαι στενά με τις διωκτικές και τις εισαγγελικές Αρχές».

  Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο. Το 5χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε στον χώρο μαζί με την μητέρα του κάποια στιγμή πήγε να δει τα άλογα που βρίσκονται εκεί.

  Πηγή: newsit.gr • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας