(Εξ)ασφαλίζουμε τα παιδιά μας, όπως ακριβώς τους αξίζει!

(Εξ)ασφαλίζουμε τα παιδιά μας, όπως ακριβώς τους αξίζει! Η εταρεία Groupama προτείνει τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας Santé, τα οποία καλύπτουν το σύνολο των ασφαλιστικών αναγκών τους.

Στη χώρα μας παρατηρούμε ότι, εν έτη 2019, ολοένα και περισσότεροι γονείς επιλέγουν ασφαλιστήρια συμβόλαια για την προστασία των παιδιών τους.

Είναι γεγονός ότι η ικανότητα και η δυνατότητα να εξασφαλίζουμε το παιδί μας, σε οποιαδήποτε συνθήκη προκύψει, αποτελεί προαπαιτούμενο για όλους τους γονείς, αλλά και για όσους ετοιμάζονται τώρα να αποκτήσουν τα δικά τους παιδιά. Δεδομένου μάλιστα ότι οι μικροί μας φίλοι είναι πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα ή πιθανές ασθένειες, η ανάγκη για ιδιωτική ασφάλιση της υγείας τους είναι πλέον επιβεβλημένη.

 

Τι προσφέρει η παιδική ιδιωτική ασφάλιση;

Η Ασφαλιστική Εταιρεία Groupama προτείνει τα παιδικά προγράμματα υγείας Santé.Άπαξ και επιλέξουμε μια παιδική ιδιωτική ασφάλιση, παρέχεται αυτόματα σε εμάς τους γονείς μια σιγουριά ότι, σε κάθε έκτακτο περιστατικό, το παιδί μας θα λάβει άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία την καλύτερη δυνατή περίθαλψη από κορυφαίους θεράποντες ιατρούς, σε πληθώρα ιδιωτικών νοσοκομείων και θεραπευτηρίων.

Πιο απλά; Μπορούμε πλέον να είμαστε περισσότερο καθησυχασμένοι και λιγότερο… πανικόβλητοι, ακόμα και τη στιγμή που θα συμβεί κάτι απρόσμενο ή δυσάρεστο στο παιδί μας, γεγονός βέβαια το οποίο, όσο και να θέλουμε να το αποφύγουμε, δεν μπορούμε ποτέ να το προβλέψουμε.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της ασφάλισης είναι και ότι οι ελληνικές ασφαλιστικές εταιρίες λειτουργούν με βάση το ιδιαίτερα αυστηρό ευρωπαϊκό πλαίσιο και πάντοτε υπό την εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδας, γεγονός που διασφαλίζει ότι, επιλέγοντας μια ασφαλιστική εταιρεία, γνωρίζουμε πώς θα τηρήσει με ακρίβεια τους όρους του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, τη στιγμή που θα το χρειαστούμε.

Με εκτεταμένη έρευνα σε όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα της αγοράς και έπειτα από σύγκριση προσφορών, παροχών αλλά και τιμών, κάθε γονιός μπορεί να διαπιστώσει με ευκολία ότι η πιο ολοκληρωμένη «απάντηση» στις ασφαλιστικές ανάγκες των παιδιών του, βρίσκεται στη Groupama και στα παιδικά προγράμματα υγείας Santé. Τα συγκεκριμένα προγράμματα ασφάλισης υγείας απευθύνονται αποκλειστικά στους μικρούς μας φίλους και προσφέρουν, μεταξύ άλλων, πλήρη κάλυψη στα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, με απευθείας πληρωμή των εξόδων νοσηλείας, πράγμα το οποίο απαλλάσσει αισθητά όλους εμάς τους γονείς από το άγχος της εύρεσης χρημάτων στη δύσκολη στιγμή του παιδιού μας.

 

Πόσο κοστίζει να ασφαλίσω το παιδί μου;

Η Ασφαλιστική Εταιρεία Groupama προτείνει τα παιδικά προγράμματα υγείας Santé.Κατά κοινή ομολογία, η ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι ζήτημα που αφορά τόσο την οικονομία, όσο ζήτημα που αφορά την γενικότερη κουλτούρα ενός ανθρώπου. Ας μην ξεχνάμε ότι η ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι ένα ακόμα ατομικό ή οικογενειακό έξοδο, αλλά ένα δώρο από εμάς προς τα μέλη που απαρτίζουν την οικογένειά μας. Όμως, ακόμα κι αν αυτό το επιχείρημα δεν είναι αρκετό για κάποιον, η Groupama μπορεί να δώσει απαντήσεις σε κάθε προβληματισμό, προσφέροντας την πιο πλήρη γκάμα προγραμμάτων υγείας σε κάθε ενδιαφερόμενο, για να μπορεί ο ίδιος να επιλέξει τις καλύψεις που επιθυμεί για τα παιδιά του, ανάλογα με το δικό του οικογενειακό προϋπολογισμό. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Groupama Ασφαλιστική, αντιλαμβανόμενη ότι η σιγουριά προστασίας των αγαπημένων μας είναι ουσιαστικά ανεκτίμητη, προσφέρει έως και 20% έκπτωση στα οικογενειακά προγράμματα υγείας, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη της ιδιωτικής ασφάλισης και τα παιδιά, αλλά και εμείς, οι γονείς τους.

 

Τα παιδιά σε… «πρώτο πλάνο»

Η Ασφαλιστική Εταιρεία Groupama προτείνει τα παιδικά προγράμματα υγείας Santé.Ένας ακόμα παράγοντας που επηρεάζει την επιλογή μας είναι και οι Δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας που πραγματοποιεί η εταιρεία που θα εμπιστευθούμε την υγεία του παιδιού μας, οι οποίες μαρτυρούν πολλά για το όραμα και τον τρόπο διακυβέρνησής της. Η Groupama Ασφαλιστική παραμένει με σιγουριά δίπλα σε όλα τα παιδιά, παρέχοντας σταθερή υποστήριξη τόσο στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, όσο και στους δύο νεαρούς πρωταθλητές ιστιοπλοΐας, Δημήτρη Παπαδημητρίου και Δημήτρη Μπήτρο.

[inread][/inread]

Μοιραστείτε το

Γράψτε το σχόλιο σας

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!