Βουτιά σε παιδικά βιβλία με χαμηλές τιμές από το Μεταίχμιο


Τα σχολεία έκλεισαν, το καλοκαίρι έρχεται και τα παιδιά απολαμβάνουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι και διασκέδαση. Βουτιές, παγωτά και φυσικά τα βιβλία κάνουν τις μέρες των παιδιών συναρπαστικές.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ φροντίζουν να αποκτήσουμε αγαπημένα βιβλία σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Μπείτε στο eshop  για να βρείτε όλες τις προσφορές σε βιβλία για μικρούς και μεγάλους.

Μην ξεχνάτε το καλοκαιρινό bazaar βιβλίου στον  ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) που γεμίζει με ακόμα περισσότερα βιβλία! Επιλέξετε μεταξύ εκατοντάδων αγαπημένων τίτλων σε τιμές έκπληξη που ξεκινούν από 1,30 €Από την Πέμπτη 18 Ιουνίου έως το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020, θα βρείτε βιβλία για μικρούς και μεγάλους.
Στις προσφορές θα βρείτε: μερικά από τα σημαντικότερα δείγματα της σύγχρονης ελληνικής και ξένης πεζογραφίας, αστυνομικά μυθιστορήματα από τους μετρ του είδους, βιβλία για παιδιά και εφήβους, αλλά και ιστορικά, πολιτικά και οικονομικά δοκίμια που θα ικανοποιήσουν κάθε αναγνωστική απαίτηση. Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ.

Μοιραστείτε το

Γράψτε το σχόλιο σας

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!